Project omschrijving

AQUADERMABRASIE

(AQUA)

Diepte reiniging van het gelaat met AHA en BHA zuren en het inbrengen van actief verzorgende bestanddelen. De aqua-dermabrasie is ideaal om onzuiverheden te verwijderen, de huid te exfoliëren, te hydrateren en u een glanzende en stralende huid te geven. Geschikt voor alle huidtypes!

OXYGENEO

(OXY)

Zuurstofpeeling en behandeling voor een jonge en stralende huid. Deze behandeling peelt de oppervlakte van uw huid, terwijl de dieptewerking zorgt voor een verbeterde huidvernieuwing.

MESOTHERAPIE

(MESO)

Hoog-frequentie ultrasound stimulatie. Voor het diep inbrengen van hoog geconcentreerde werkstoffen zonder naalden. Deze behandeling behandelt de porieën, de huidtonus, en pigmentatie. De mesotherapie wordt afhangend van uw huidtype en benodigdheden aangepast.

RF-LIFTING

(RF)

Radio Frequentie lifting methode voor stimulatie en aanmaak van collageen en elastine. Deze behandeling maakt naalden met botox en filler onnodig en geven na enkele behandelingen uw huid de verjonging, collageen en elasticiteit dat het nodig heeft. De RF lift kan toegepast worden op het gelaat, decollete, handen en hals.

Skinstation+Prijs
Aqua / Oxy / Meso / RF€ 75
Combinatie Aqua + Oxy / Meso€ 100
Combinatie Aqua + Oxy + Meso€ 125
Combinatie Meso + RF€ 100
Combinatie Aqua + Oxy + Meso + RF€ 150
Skinstation+ Pakketten (Deze pakketten tellen 4 behandelingen)Prijs
Aqua / Oxy / Meso / RF€ 300 € 250
Combinatie Aqua + Oxy / Meso€ 400 € 325
Combinatie Aqua + Oxy + Meso€ 500 € 400
Combinatie Meso + RF€ 400 € 325
Combinatie Aqua + Oxy + Meso + RF€ 600 € 500
Al onze prijzen zijn inclusief btw.